Restaurant in Waalwijk

Hartelijk welkom bij Grillroom Miras! Wij zijn een restaurant in Waalwijk waar zowel jong als oud van harte welkom is. Niet alleen is ons restaurant zeer kindvriendelijk, ook grote groepen zijn voor ons geen probleem. Wel raden wij aan om dan even te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Zo weet u zeker dat er een tafel voor u vrij is en wij de tijd voor u kunnen nemen.

Een uitgebreide menukaart

Ons restaurant in Waalwijk is sfeervol ingericht waardoor u zich snel op uw gemak zult voelen. Wij streven er dan ook naar dat iedere gast een avondje compleet kan ontspannen en kan genieten van onze gerechten. Om aan ieders wensen te voldoen, hebben wij dan ook een uitgebreide menukaart. U kunt hierbij denken aan:

  • Pizza’s
  • Shoarmagerechten
  • (Kip)döner
  • Schnitzels
  • Salades
  • En nog veel meer

Lunch

Wat betreft lunchgerechten hebben wij een ruime keuze op onze menukaart staan. Deze worden regelmatig aangepast, waardoor een bezoekje aan Grillroom Miras altijd weer verrassend is en dus de moeite waard! Op onze menukaart vindt u onder andere Turks brood, Lahmacum, kapsalon. Indien u een dagje uit bent in Waalwijk en u wilt gaan lunchen? Wij heten u van harte welkom!

Wij kunnen uw gerecht ook thuis bezorgen

Wij staan voor u klaar in ons restaurant te Waalwijk en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Overweeg dan eens onze bezorgservice. Omdat wij zijn aangesloten bij Thuis Bezorgd, kunnen we uw favoriete gerechten snel bij u thuis bezorgen. Dit is een ideale oplossing wanneer u niet zo’n zin heeft om de deur uit te gaan.

Heeft u een vraag over ons restaurant in Waalwijk? Of wilt u direct reserveren? Dan kunt u ons bellen, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig reageren.

Restaurant in Waalwijk